Jeg er amatørfotograf med primær interesse i natur og mennesker. Jeg laver ikke portrætfotografering og foretrækker at tage billeder af mennesker når de ikke er opmærksomme på fotografen, således at det er personens naturlige fremtoning der gengives i situationen.

Jeg har en god veninde som ligeledes er amatørfotograf, og vi plejer at planlægge vore "fotosafari'er" sammen. Hendes store interesse er mest blomster og derfor får jeg også skudt en del af dem når vi er ude.

Fotografering er en hobby jeg først har tilegnet mig for få år siden. Tidligere var jeg ret aktiv dykker, men den interesse fadede stille ud efter at have dykket i en årrække.

 

Ud over fotografering så roder jeg lidt rundt med at bygge og vedligeholde pc'er.

Jeg holder også meget af musik og særligt det Skotske band Runrig. Jeg er til koncet med dem hver gang de gæster Danmark, senest i 2013 ved Den Fynske Landsby i forbindelse med deres 40 års jubilæum.

I December 2013 flyttede jeg til Hjortegården i Herlev, efter at have boet et års tid i Toksværd som ligger nær Bon Bon land. Jeg har i flere år arbejdet hos Alice Butik i Herlev og turen frem og tilbage fra Toksværd hver dag blev bare for lang, mest på grund af det vejarbejde som foretages på strækningen og som skal vare et par år endnu. Lidt ærgerligt at miste den dejlige natur dernede, men også rart at komme tilbage, da der trods alt er flere foto locations her i hovedstaden.